Introkurs i K9 Nosework

Velkommen til introkurs i K9 Nose Work med Viljas Hobbyrom
Dato: lørdag 4. og søndag 5. april 2020. Kl 10-15.
Sted: Hove leir
Instruktører: Tone og Terje Grøstad
Plasser: 10 ekvipasjer, fordelt på 2 grupper.
Pris: kr 1950,- pr ekvipasje for medlemmer, 2200,- for ikke-medlemmer.

Om kurset: Nose Work er en gøy og mentalt krevende aktivitet for både hund og fører, hvor både samarbeid og kommunikasjon utvikles. Kursene krever INGEN forkunnskaper og bygger utelukkende på positiv belønning.
Gjennom kurset vil du og hunden få en innføring i hvordan vi bruker hundens jaktinstinkt til å gjøre selvstendige søk i objekter, rom, felt og på kjøretøy. K9 Nose Work® er en mentalt utfordrende aktivitet for hunden og vi bruker tid på at hundefører skal lære å lese egen og andres hunder. Vi bruker kun positiv forsterkning og bygger på hundens egen motivasjon til å jobbe. Gjennom kurset vil dere få kunnskap til å bruke nesearbeid som aktivitet hjemme og dere vil ha grunnlag for å gå videre med innlæring av første lukt i sporten Nosework.

K9 Nosework® er et varemerke som kun sertifiserte instruktører og de som er i prosess for å bli sertifisert får lov til å bruke, og sikrer at kursene bygger på de amerikanske grunnleggernes ideologi og følger deres prosedyrer.
Kurset vil også kvalifisere til å delta i luktgjenkjenningstester og konkurranser i regi av Nosework Norge.
Kurset går over 10 timer og det vil være maks 5 ekvipasjer per instruktør.

Krav: Alle hunder velkommen. Fører av hunden må være over 13 år.
Klubbens medlemmer blir prioritert ved påmelding.
Elektronisk bindende påmelding åpner mandag 13. januar.
Ingen påmeldinger gjelder før 13.01.2020 kl 20.00, og de 10 første kommer med, deretter venteliste i påmeldingsrekkefølge.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Victoria Ugland, e-post: inesgrey@icloud.com
Betaling: Forhåndsbetaling senest en uke før kursstart til klubbens konto: 28002258910, merk innbetalingen med navn + Nose Work - Introkurs april 2020