Årets nybegynner/rekrutt

Årets nybegynner og årets rekrutt går til ekvipasjer som har vist stor fremgang innen lydighet, både på kurs, treninger og i konkurranseringen!

Historikk:
2017:
Årets Rekrutt og Årets Nybegynner i lydighet ble i år delt ut til to ekvipasjer vi har store forhåpninger for! De har utmerket seg på treninger og kurs, jobbet hardt og hatt flott fremgang. I tillegg sprer de god stemning, trår til og hjelper og vi setter veldig stor pris på dem! Vi gleder oss til å følge dem videre! Vi gratulerer!
Årets Rekrutt er Anja Roshan og Louie!
Årets Nybegynner er Nicolai Somdal og Tilly!

2016: Årets nybegynner går til en ekvipasje som har utmerket seg på kurs, treninger, cup og klubbmesterskap! Vi gleder oss veldig til å følge dem videre i lydighetsringen!
Vi gratulerer Kirsten L. Hegland og Hera!

2015: Årets Rekrutt og Årets Nybegynner i lydighet, ble delt ut på klubbens årsmøte i november. I år falt valget på to flotte og hardtjobbende ekvipasjer som vi gleder oss stort til å følge videre! Vi gratulerer!
Årets nybegynner Erlend Solberg og Joy!
Årets rekrutt Tessan Brodd og Happy!

2014: Årets rekrutt går til en ekvipasje som viser stor innsatsvilje og har jobbet hardt helt fra start! Fra de kom på nybegynnerkurs i vår, har de deltatt i cup, fått med seg flere forskjellige kurs og prøvd seg i konkurranser! En artig ekvipasje som vi gleder oss til å følge videre! Vi gratulerer Vidar Hoel og Emil som Årets Rekrutt i Lydighet 2014!

2013: Årets nybegynner og rekrutt går til to kjempeflinke og spennende ekvipasjer! De har vist stor fremgang både på kurs og fellestreninger og vi gleder oss veldig til å følger dere videre! Gratulerer!
Årets nybegynner er Jana Brammann og Emma.
Årets rekrutt er Mari Sjøwall og Alma.

2012: Årets nybegynner og Årets rekrutt 2012 går til to flotte og inspirerende ekvipasjer.
Randi Tjemsland og Laika er kåret til Årets Nybegynnere.
Årets rekrutt er Anne Merete Moen og Pondus.
2 flotte ekvipasjer! Gratulerer, gleder oss til å se dere videre på trening!

2011: Vi vil få gratulere 2 flotte personer som har gjort stor fremgang innen lydighet. De står begge hardt på og viser stor iver på treninger og stevner. Vi er glade for å ha dere med :)
Årets nybegynner: Jan Johannessen
Årets rekrutt : Annette Booth
Gratulerer så mye!

2010: Årets nybegynner: Gunn-Maritha Andersen m/Silke! Vi gratulerer!!

2009: Årets nybegynner: Bente Guttormsen m/Maika!
Tildeles den personen som har vist størst interesse og fremgang i Lydighet og som er ny med hund i klubben.
Årets rekrutt: Kim Roger Omholt m/Diesel!
I år valgte vi å sette opp en årets nybegynner Rekrutt. Denne ble tildelt en ekvipasje fra høstens valpekurs,pga deres voldsomme iver og engasjement.
Gratulerer til dere begge og lykke til videre.

2008: Årets nybegynner Helge Hott Johansen m/Inga! Gratulerer!