Årets nybegynner/rekrutt

Årets nybegynner og årets rekrutt går til ekvipasjer som har vist stor fremgang innen lydighet, både på kurs, treninger og i konkurranseringen!

Historikk:

2018

Årets nybegynner går til en ekvipasje som har trent mye og jobbet godt. De har virkelig blitt flinke i løpet av året, som vi har sett på cup og andre konkurranser hvor de deltar. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Årets nybegynner 2018 er Anne Marie og Rio!

 

Årets rekrutt går til en ekvipasje som jobber målrettet og har oppnådd resultater i både cup og SA. Med videre trening blir dette veldig bra, og vi gleder oss å se de på stevner i 2019!
Årets rekrutt 2018 er Bente og Jaz!

 

2017

Årets Rekrutt og Årets Nybegynner i lydighet ble i år delt ut til to ekvipasjer vi har store forhåpninger for! De har utmerket seg på treninger og kurs, jobbet hardt og hatt flott fremgang. I tillegg sprer de god stemning, trår til og hjelper og vi setter veldig stor pris på dem! Vi gleder oss til å følge dem videre! Vi gratulerer!
Årets Rekrutt er Anja Roshan og Louie!
Årets Nybegynner er Nicolai Somdal og Tilly!

2016: Årets nybegynner går til en ekvipasje som har utmerket seg på kurs, treninger, cup og klubbmesterskap! Vi gleder oss veldig til å følge dem videre i lydighetsringen!
Vi gratulerer Kirsten L. Hegland og Hera!

2015: Årets Rekrutt og Årets Nybegynner i lydighet, ble delt ut på klubbens årsmøte i november. I år falt valget på to flotte og hardtjobbende ekvipasjer som vi gleder oss stort til å følge videre! Vi gratulerer!
Årets nybegynner Erlend Solberg og Joy!
Årets rekrutt Tessan Brodd og Happy!

2014: Årets rekrutt går til en ekvipasje som viser stor innsatsvilje og har jobbet hardt helt fra start! Fra de kom på nybegynnerkurs i vår, har de deltatt i cup, fått med seg flere forskjellige kurs og prøvd seg i konkurranser! En artig ekvipasje som vi gleder oss til å følge videre! Vi gratulerer Vidar Hoel og Emil som Årets Rekrutt i Lydighet 2014!

2013: Årets nybegynner og rekrutt går til to kjempeflinke og spennende ekvipasjer! De har vist stor fremgang både på kurs og fellestreninger og vi gleder oss veldig til å følger dere videre! Gratulerer!
Årets nybegynner er Jana Brammann og Emma.
Årets rekrutt er Mari Sjøwall og Alma.

2012: Årets nybegynner og Årets rekrutt 2012 går til to flotte og inspirerende ekvipasjer.
Randi Tjemsland og Laika er kåret til Årets Nybegynnere.
Årets rekrutt er Anne Merete Moen og Pondus.
2 flotte ekvipasjer! Gratulerer, gleder oss til å se dere videre på trening!

2011: Vi vil få gratulere 2 flotte personer som har gjort stor fremgang innen lydighet. De står begge hardt på og viser stor iver på treninger og stevner. Vi er glade for å ha dere med :)
Årets nybegynner: Jan Johannessen
Årets rekrutt : Annette Booth
Gratulerer så mye!

2010: Årets nybegynner: Gunn-Maritha Andersen m/Silke! Vi gratulerer!!

2009: Årets nybegynner: Bente Guttormsen m/Maika!
Tildeles den personen som har vist størst interesse og fremgang i Lydighet og som er ny med hund i klubben.
Årets rekrutt: Kim Roger Omholt m/Diesel!
I år valgte vi å sette opp en årets nybegynner Rekrutt. Denne ble tildelt en ekvipasje fra høstens valpekurs,pga deres voldsomme iver og engasjement.
Gratulerer til dere begge og lykke til videre.

2008: Årets nybegynner Helge Hott Johansen m/Inga! Gratulerer!