Årets nybegynner & rekrutt

Årets nybegynner går til ekvipasjer som er ivrige innenfor sporten, deltar på treninger, klubbmesterskap og stevner.

Årets rekrutt går til ekvipasjer som er nye innenfor sporten, er ivrig, deltar og utmerker seg resultatmessig på konkurranser.

Historikk

2018

Årets nybegynner går til en ivrig ekvipasje som trener godt og målrettet. De deltar på både cup, klubbmesterskap og stevner, og har hatt en flott framgang i løpet av året. Vi ser fram til å følge de videre i Rally-ringen. Årets nybegynner går til Kim og Jasmin!

Årets rekrutt tildeles en ekvipasje som har glimt i øyet, godt samarbeid og som har gitt noen minneverdige øyeblikk gjennom året. De har deltatt på alt fra cup til offisielle stevner, og har alt havnet i klasse 2, hvor en plutselig kan finne en fristelse i Rallybanen, noe ekvipasjen har merket!! Årets rekrutt går til Tania og Crixus!

 

2017

Årets rekrutt går til en trivelig ekvipasje med godt humør og glimt i øyet! Dere har ett godt samarbeid og har det alltid morsomt på trening. Vi spår en lysende framtid i Rallyringen, fortsett slik. Årets rekrutt går til Lena og Simba!!

Årets nybegynner går til en ekvipasje som trener målrettet og ser framover. Matmor har funnet kjærligheten med stor K i klubben, og nå ser det ut til at han har stjålet de over til agillityen! Uansett, lykke til videre! Årets nybegynner går til Aina og Rex!


2016

Årets nybegynner går til en ekvipasje som har utmerket seg på treninger, klubbmesterskap og stevne! Vi gleder oss til å se dem utvikle seg videre på treninger! Gratulerer til Lene Holthe og Blackie!