Årets nybegynner i agility

Årets nybegynner går til ekvipasjer som er ivrige innenfor sporten, deltar på treninger, klubbmesterskap og stevner.
De blir valgt av agilitykomiteen/instruktørene.
Forslag er velkomne!

I 2023 kåret vi for aller første gang Årets junior!

En historisk «slufse» som gikk til en flott utøver som allerede i ung alder har utmerket seg i agility, både i Norge og i utlandet. Hun har stor erfaring med hund og hundetrening, trener og konkurerer både med mellom og stor hund, i kl 1 og kl 3. Hun er en ståpåperson når vi arrangerer stevner, og hun er nå også en del av agilitykomiteen og fungerer som instruktør i agility i klubben. Hun er utadvendt, blid, alltid villig til å hjelpe, og suger til seg lærdom på agilitybanen.

 

 

 

 

 

 

Gratulerer Malika Hagen som Årets junior i 2023!

Årets nybegynner 2023

Tittelen som årets nybegynner, går til en utøver med et evig stort smil og masse pågangsmot. Huns stiller gledelig opp på dugnad, trening, stevner og sosiale arrangementer – alltid like blid, raus og inkluderende. Hun har jevnlig deltatt på klubbens kurs, med et stort øbnske om å lære, bidra og ha det gøy. I 2022 stilte hun som hjelper på ag stevnene våre, uten selv å delta, kun for å hjelpe og lære mer agility.

I 2023 debuterte hun selv med sheltien sin, både individuelt og lag, og det har siden det blitt mange flotte resultater og opprykksnapp.

Gratulerer som Årets nybegynner 2023 Annette Bjerga Stenlund Olsen og Wilma!

Årets nybegynner 2022

Matheo og MollyÅrets nybegynner har vist imponerende ferdigheter i agilityringen siste året. Han viser forståelse for belønning og hundehåndtering, i tillegg til å være en strålende agilityfører. Han er alltid positiv og blid, og har stor arbeidsvilje og dugnadsånd, og sier alltid ja til å hjelpe til. Vi er sikre på vi vil se mye imponerende fra han i agilityringen i årene som kommer, og synes det er særlig stas når unge utøvere utmerker seg. Alle i AoH heier på deg, Gratulerer med prisen som årets nybegynner Matheo og Molly!

 

Årets nybegynner 2021

Ekvipasjen som mottar denne tittelen har vært et friskt og dedikert tilskudd til klubben vår. Mailinn og Molly har gått mange forskjellige kurs, og jobber grundig for å få inn forståelse i innlæring. Mailinn er utrolig dedikert og spør hvis hun lurer på noe, og på kort tid har hun klart å bli en skikkelig agility-nerd. Selv med en hund som kan være litt berørt av omgivelser/forstyrrelser, så gir ikke Mailinn opp, og gir så mye av seg selv i belønning med hunden sin. På kort tid har de allerede fått med seg mange flotte resultater fra stevner. Mailinn stiller også veldig ofte opp på dugnader med et smil, og vi er så takknemlige for å ha fått deg med i klubben vår.
Gratulerer som årets nybegynner i agility 2021, Mailinn Bie-Evensen og Molly!
Årets nybegynner 2020

Kirsten og Inka.

Denne flotte ekvipasjen gikk nybegynnerkurs i AoH våren 2019. De fortsatte å gå på kurs for instruktør og lærte mye på kort tid. I 2020 var de klare for å debutere på stevne, og det ble fort flere gode resultater der også. Det må også nevnes at Kirsten er utrolig hjelpsom og stiller alltid opp når vi arrangerer stevner eller trenger folk på dugnad. Vi gratulerer Kirsten og Inka som årets nybegynner! Vi heier videre på dere! 

Historikk:

Årets nybegynnere 2019
Dette året ble det foreslått 2 gode ekvipasjer, og begge ble valgt:


Magnus Nordbø og Balto! Han kommer alltid på trening med godt humør. Han er veldig hjelpsom med rigging av utstyr. Han og hunden har hatt en enorm utvikling etter de tok nybegynnerkurs i mai. Han handler så fint og tar ting veldig fort. Han løper også sinnsykt fort! 
Han kommenterer også andre som løper, klapper når andre gjør noe bra, og han spør når han lurer på noe. Han er veldig gøy å instruere! Til tross for en uvanlig rase i Agility (schæfer).


Renate Rosvold og Miko! Du ser henne alltid med trillebåren og sandsekkene. Alltid positiv og glad. Suger til seg alt hun får av info og hun og hunden har vist en enorm progresjon på den korte stunden de har vært aktive. Hun følger med på andre og står alltid beredt for å hjelpe til hvis nødvendig. De har også deltatt på kurs med eksterne instruktører.
En verdig vinner.

 

Årets nybegynner 2018


Aina Jade Hansen og Rex! I 2018 har vi fått mange nye ekvipasjer i agility. Noen utmerker seg mer enn andre og det var klar enighet om hvem som fortjente prisen som årets nybegynner i året som gikk.

Med pågangsmot og stort engasjement, både på banen og ved siden av, falt valget på en ekvipasje som sprer gladelig rundt seg med både positive innspill, gode tilbakemeldinger og ikke minst et sprudlende og smittende humør.
Ofte er et varmt smil nok til å spre glede, men denne ekvipasjen koker nydelig kaffe i tillegg og passer på at alle får en kopp.
I tillegg til å ha debutert offisielt har ekvipasjen vunnet en klasse i klubbmesterskapet og vunnet blåbærcup.
Vi gleder oss til å følge dere videre Aina Jade Hansen og Rex

 

 Årets Nybegynner 2017


Esther Falck og Lita! Ekvipasjen som vi i år synes har fortjent tittelen «Årets nybegynner 2017» er en ekvipasje som har vist stor interesse, engasjement og fremgang på kort tid. Smilet er alltid med når hund og eier er på treninger.
I løpet av året som har gått har ekvipasjen startet på flere stevner og fått gode plasseringer, bl.a på vårt eget stevne i september, da de fikk sitt første napp og en super 3.plass av 32 startende. Også en 2.plass i Fredrikstad må nevnes.
Ekvipasjen stiller opp som hjelper på stevner og bidrar til en god trenings- atmosfære for oss rundt.
Etter en kort barselpermisjon er de nå så smått i gang igjen og vi gleder oss til å følge dere videre, Esther Falck og Lita.

Årets Nybegynner 2016

Børre Iversen og Aria! Det har nok aldri vært lettere å velge hvem som får tittelen ”Årets nybegynner 2016”.
Ekvipasjen vi i år har valgt, har stått på å trent siden dag en på nybegynnerkurset vi hadde i vår.
De har vist et stort engasjement både på kurs og treninger. De sprer glede og smil uansett hvem de trener sammen med. De inspirerer både oss instruktører og andre de trener sammen med til å jobbe videre med våre hunder. De sprer glede til andre å skaper en god atmosfære på treninger og kurs.
Samarbeidet mellom hund og fører er fantastisk, fra første til siste hinder.
De nærmer seg veldig å debutere på offisielt stevne. De har jobbet hardt for å komme dit de er i dag å de har mange muligheter videre.
Jeg og resten av gjengen er stolte over å kunne gi denne utmerkelsen til Børre Iversen og Aria!

Årets Nybegynner 2015


Årets Nybegynner går til Hilde Tønnessen og Chanel!
Flott ekvipasje som gikk på nybegynnerkurs våren 2015, og debuterte i offisiell konkurranse høsten 2015.
Helt ferske i agility når de startet, men ivrige etter å lære og veldig positive på trening!

Årets Nybegynner 2014

Årets nybegynner går til Jana Brammann og Finn!
Jana er en flink og positiv jente som har vært flink til å jobbe med Finn. Det har ikke alltid vært like lett, men det vet vi jo grunnen til nå. Ikke lett å trene agility når man ikke er frisk slik som det var for Finn.
Jana er alltid den første til å melde seg når vi trenger hjelp i klubben, det setter vi stor pris på! Vi ønsker Jana lykke til med trening av sin nye hund Hugo!
RIP Finn.

Årets Nybegynner 2013


Årets nybegynner går til Kurt Pedersen og Rover!
Veldig ivrige nybegynnere som står på 110 %! Blir gøy å følge dere videre. Stå på og lykke til!

Årets Nybegynner 2012

Årets nybegynner går til Trine Thorkildsen og Kompis!
Nybegynnere som er ivrige på trening og ikke redde for å dra på stevner. Stå på ,Trine! Dere kan bli kjempegode!

Årets Nybegynner 2011: Det ble valgt 2 som årets nybegynnere i år.
Lena Maløya med Kiko og Waini Guttormsen med Ronja!
Vi gratulerer og ønsker lykke til videre!

Årets Nybegynner 2010: Vi gratulerer Malene Hermansen Lysell og Katinka som årets nybegynner.
Malene og Katinka har vist en positiv treningsiver og stilte opp til start på stevnet vårt i september som en helt fersk ekvipasje. Håper dere fortsetter med samme glød!

Årets Nybegynner 2009: Årets nybegynner for 2009 ble
Anita Larsen og Janka! Gratulerer!
De som har vært innom lp eller agility i år har har sikkert sett Anita jobbe med Janka.
Hun har gjort et kjempe arbeid. Blir moro og følge med hvor dette går!

Årets Nybegynner 2008: I år har vi tenkt oss veldig godt om, og vi har hatt mange forslag å gå gjennom.
Det er mange som har hatt kjempestor fremgang iår. Vi kom frem til en ivrig mann med en flott Flatcoatet retriver, Arvid Røed med Kasper ble Årets nybegynner 2008.
Vi gratulerer så mye 🙂

Årets Nybegynner 2007: I år ble årets nybegynner en jente med en Sheltie. Hun gikk nybegynnerkurs i høst og har hatt stor fremgang. Kristina Jøvold med Sita!

Årets Nybegynner 2006: Årets nybegynner ble delt på to jenter som har vist stor iver og fremgang med hundene sine. Evelina Fors med Enja og Iselin Pedersen med Iris!

Fakturaadresse

Arendal og omegn hundeklubb
v/Ellen Leikvangen
Løvjomåsheia 280
4820 Froland

Grasrotandelen

Støtt oss med din grasrotandel!
SMS "Grasrotandelen 994958100" til 60000

Copyright © 2024 Arendal og omegn hundeklubb