Agility i Arendal og omegn hundeklubb

I AOH har vi et stort og aktivt agilitymiljø og vi har utøvere på alle ferdighetsnivå. Mange av klubbens agilityutøvere reiser land og strand rundt på stevner. Ekstra gøy er det at de hevder seg i toppen og kommer hjem med pokaler og sløyfer gang på gang. Dette motivere både dem og oss til å jobbe videre med de fantastiske 4-beinte vennene våre.

Flere ganger i året reiser vi sammen på stevner rundt om i landet. Det er veldig hyggelig og sosialt. Det bør absolutt oppleves.
Agility er ikke bare fart og moro. Vi bærer blant annet hinder, sandsekker, tunneler, bom og møne. Helt gratis styrketrening. Det kan også bli en del venting på treningene, men det er veldig lærerikt å stå og se på hverandre hvordan vi løser utfordringene på banen.

Vi i AOH har flere kurs og treninger, både for nybegynnere, videregående og konkurranseutøvere, i tillegg arrangerer vi 1-2 store agilitystevner i året.

For mer informasjon eller spørsmål, kontakt oss på agility@aoh.no eller Facebook-gruppa vår.

Om agility:

Agility er en hundesport som kan sammenlignes med hinderløp for hester. Det konkurreres i flere klasser, alt etter hundens størrelse og ferdigheter.
Dette er en hundesport som er spennende og fartsfylt både for hund og fører. Vi må fokusere på samspill og samarbeid.

Agility er teamarbeid. Sporten krever mye trening om man vil bli god. Vi er derfor superfornøyd med å kunne trene innendørs hele vinteren.
Den luksus er det mange i landet som ikke har. I tillegg har vi både en grusbane og en gressbane som vi trener på resten av året.
Vi er heldige rett å slett.

Alle hunder kan delta i sporten, men det er noen raser som har større potensiale enn andre. På treningene til AOH er det mange forskjellige type hunder som deltar, alt fra store til små, blandinger og rasehunder. Det betyr at vi alle har forskjellige utfordringer og det er derfor viktig at vi har så flinke instruktører.

Fakturaadresse

Arendal og omegn hundeklubb
v/Ellen Leikvangen
Løvjomåsheia 280
4820 Froland

Grasrotandelen

Støtt oss med din grasrotandel!
SMS "Grasrotandelen 994958100" til 60000

Copyright © 2024 Arendal og omegn hundeklubb