Lydighet i Arendal og omegn hundeklubb

Lydighetsgruppa i AOH trener lydighet på alle nivåer. Her treffes alle som vil ha en lydig hund, enten de bare er interessert i hverdagslydighet, eller vil konkurrere på et høyt nivå. Vi trener mandager og onsdager på klubbens baner på Hove.
I vinterhalvåret trener konkurranseutøverne inne i Sørlandets Hundehall.

Alle kan og bør trene litt lydighet! Som konkurransegren passer lydighet for førere som vil ta treningen av hunden sin et steg lengre. Alle raser kan konkurrere i lydighet og i de laveste klassene ser man et fint mangfold av raser på stevnene. Konkurranselydighetstrening er strukturert, utfordrende og veldig morro!

Klubben utdanner NKK-instruktører og arrangerer treninger, lydighetscuper, og klubbmesterskap, i tillegg til offisielle og uoffisielle lydighetsstevner.
Vi legger også veldig mye tid og innsats i lydighetskursene våre.
For mer informasjon eller spørsmål, kontakt oss på eller Facebook-gruppa vår.

Om lydighet:

De fleste av oss ønsker seg en lydig hund. En hund som går pent i bånd på tur, sitter og ligger når vi ber den om det, venter på maten sin og kommer på innkalling, og i dagens samfunn er det viktig å ha et grunnnivå av lydighet på våre hunder.

Å trene lydighet er en utmerket måte å jobbe opp gjensidig tillit og samarbeid med hunden din. I tillegg synes hundene det er veldig moro å gjøre lydighetsøvelser, både fordi de må tenke selv (hjernetrim), og de synes det er veldig moro å gjøre noe sammen med deg!

Ønsker en å ta skrittet fra hverdagslydighet, så er Lydighet også en konkurransegren der det konkurreres i forskjellige øvelser, som gis karakter etter utførelse ift. et reglement bestemt av Norsk Kennel Klub. Her kan du lese lydighetsregelverket.

Fakturaadresse

Arendal og omegn hundeklubb
v/Ellen Leikvangen
Løvjomåsheia 280
4820 Froland

Grasrotandelen

Støtt oss med din grasrotandel!
SMS "Grasrotandelen 994958100" til 60000

Copyright © 2024 Arendal og omegn hundeklubb