Årets nybegynner/rekrutt

Årets nybegynner går til ekvipasjer som er ivrige innenfor sporten, deltar på treninger, klubbmesterskap og stevner.
Årets rekrutt går til ekvipasjer som er nye innenfor sporten, er ivrig, deltar og utmerker seg resultatmessig på konkurranser.
Kandidatene velges ut av lydighets- og rallylydighetskomiteen. Forslag er velkomne!

Årets rekrutt 2022
Janne Stiansen og Pia

Årets rekrutt i lydighet går til Janne Stiansen og Pia!
Med tre stevner på rad, som resulterte i LP1-tittel, var Janne og Pia et klart valg til Årets Rekrutt! De leverte flotte resultater året gjennom, både i cupen og på klubbmesterskapet, og det er veldig gøy å se hvor langt de er kommet på så kort tid!
Som vi gleder oss til å følge dette teamet videre!
Gratulerer Janne og Pia!

Årets nybegynner 2022
Julia Dale og Colt

Årets nybegynner i lydighet går til Julia Dale og Colt!
Julia og Colt startet med grunnleggende lydighetskurs i klubben og prøvde seg på klubbens lydighetsmerker i høst! De har vært med på cup og konkurransekurset inne i vinter. Det har vært kjempegøy å se fremgangen deres og vi ser et stort potensiale i Julia!
Gratulerer Julia og Colt!

Historikk:

2021: Årets nybegynner i lydighet går til Stig Helle og Janie! Fra de dukket opp på trening på Hove med omplasseringshund i sommer, har de hatt en kjempeflott fremgang i treningen sin! Det har vært spesielt gøy å se hvor mye de har fått til på kursgruppa inne i hallen, i vinter. Vi håper å se dem på kurs, treninger, cup og stevner fremover, da de har stort potensiale for lydighet! Gratulerer til Stig og Janie!

Årets rekrutt i lydighet går til Julie Bøhn og Ari! En herlig ekvipasje, som er med på det meste av klubbens lydighetsarrangement! Med gode resultater både på klubbmesterskapet og i lydighetscupen, var de et klart valg for Årets rekrutt. De har hatt veldig flott fremgang det siste halvåret og vi ser frem til å se hva de kan få til sammen! Gratulerer til Julie og Ari!

2020: Årets nybegynner i lydighet går til Hilde Holtebu og Blob! En flott ekvipasje som bidrar positivt til treningsmiljøet vårt! De er aktive på klubbens treninger, både ute og inne. Blob var bare rundt året når de prøvde seg på både lp-cup og i Sørlandsappellen! I sommer debuterte de også offisielt! En ung og lovende rekrutthund som vi gleder oss til å se fremover, sammen med Hilde. Vi gratulerer og heier videre på dere i ringen!

Årets rekrutt i lydighet går 2020 til Elin Jensen og Leo! Disse to har virkelig imponert og gjort seg fortjent til tittelen, med sine oppvisninger på både Sørlandsappellen og klubbens stevne, der vi husker nydelige øvelser som høstet spontan applaus! I løpet av få måneder har de både fått til LP1-tittel og debutert i klasse 2! Det blir veldig spennende å følge lydighetseventyret deres videre og vi gleder oss til å heie på dere på kommende stevner! Gratulerer!

2019: Å kalle ekvipasjen «Årets rekrutt» kan sees på som en underdrivelse, da de allerede er i klasse 2! Men i løpet av hele 2019 har de jobbet veldig godt og målrettet, deltatt på klubbens kurs og treninger, og debutert på AOHs eget stevne med et meget flott resultat – til alles glede. Årets rekrutt 2019 er Knut Jørgen og Karo. Gratulerer!

2018: Årets nybegynner går til en ekvipasje som har trent mye og jobbet godt. De har virkelig blitt flinke i løpet av året, som vi har sett på cup og andre konkurranser hvor de deltar. Vi gleder oss til fortsettelsen.
Årets nybegynner 2018 er Anne Marie og Rio!

Årets rekrutt går til en ekvipasje som jobber målrettet og har oppnådd resultater i både cup og SA. Med videre trening blir dette veldig bra, og vi gleder oss å se de på stevner i 2019!
Årets rekrutt 2018 er Bente og Jaz!

2017: Årets Rekrutt og Årets Nybegynner i lydighet ble i år delt ut til to ekvipasjer vi har store forhåpninger for! De har utmerket seg på treninger og kurs, jobbet hardt og hatt flott fremgang. I tillegg sprer de god stemning, trår til og hjelper og vi setter veldig stor pris på dem! Vi gleder oss til å følge dem videre! Vi gratulerer!
Årets Rekrutt er Anja Roshan og Louie!
Årets Nybegynner er Nicolai Somdal og Tilly!

2016: Årets nybegynner går til en ekvipasje som har utmerket seg på kurs, treninger, cup og klubbmesterskap! Vi gleder oss veldig til å følge dem videre i lydighetsringen!
Vi gratulerer Kirsten L. Hegland og Hera!

2015: Årets Rekrutt og Årets Nybegynner i lydighet, ble delt ut på klubbens årsmøte i november. I år falt valget på to flotte og hardtjobbende ekvipasjer som vi gleder oss stort til å følge videre! Vi gratulerer!
Årets nybegynner Erlend Solberg og Joy!
Årets rekrutt Tessan Brodd og Happy!

2014: Årets rekrutt går til en ekvipasje som viser stor innsatsvilje og har jobbet hardt helt fra start! Fra de kom på nybegynnerkurs i vår, har de deltatt i cup, fått med seg flere forskjellige kurs og prøvd seg i konkurranser! En artig ekvipasje som vi gleder oss til å følge videre! Vi gratulerer Vidar Hoel og Emil som Årets Rekrutt i Lydighet 2014!

2013: Årets nybegynner og rekrutt går til to kjempeflinke og spennende ekvipasjer! De har vist stor fremgang både på kurs og fellestreninger og vi gleder oss veldig til å følger dere videre! Gratulerer!
Årets nybegynner er Jana Brammann og Emma.
Årets rekrutt er Mari Sjøwall og Alma.

2012: Årets nybegynner og Årets rekrutt 2012 går til to flotte og inspirerende ekvipasjer.
Randi Tjemsland og Laika er kåret til Årets Nybegynnere.
Årets rekrutt er Anne Merete Moen og Pondus.
2 flotte ekvipasjer! Gratulerer, gleder oss til å se dere videre på trening!

2011: Vi vil få gratulere 2 flotte personer som har gjort stor fremgang innen lydighet. De står begge hardt på og viser stor iver på treninger og stevner. Vi er glade for å ha dere med 🙂
Årets nybegynner: Jan Johannessen
Årets rekrutt : Annette Booth
Gratulerer så mye!

2010: Årets nybegynner: Gunn-Maritha Andersen m/Silke! Vi gratulerer!!

2009: Årets nybegynner: Bente Guttormsen m/Maika!
Tildeles den personen som har vist størst interesse og fremgang i Lydighet og som er ny med hund i klubben.
Årets rekrutt: Kim Roger Omholt m/Diesel!
I år valgte vi å sette opp en årets nybegynner Rekrutt. Denne ble tildelt en ekvipasje fra høstens valpekurs,pga deres voldsomme iver og engasjement.
Gratulerer til dere begge og lykke til videre.

2008: Årets nybegynner Helge Hott Johansen m/Inga! Gratulerer!

Fakturaadresse

Arendal og omegn hundeklubb
v/Ellen Leikvangen
Løvjomåsheia 280
4820 Froland

Grasrotandelen

Støtt oss med din grasrotandel!
SMS "Grasrotandelen 994958100" til 60000

Copyright © 2024 Arendal og omegn hundeklubb