Årets nybegynner/rekrutt

Årets nybegynner går til ekvipasjer som er ivrige innenfor sporten, deltar på treninger, klubbmesterskap og stevner.
Årets rekrutt går til ekvipasjer som er nye innenfor sporten, er ivrig, deltar og utmerker seg resultatmessig på konkurranser.

Årets nybegynner 2022

Sara Log og Nemi

Årets nybegynner i rally går til Sara Log og Nemi!
Sara og Nemi dukket opp på klubbtrening tidlig august, spente for debuten på rallystevnet vårt i september. Ferske og uerfarne, men med pågangsmot! Etter stevnet har de blitt skikkelig aktive i klubben, deltatt på treninger, kurs, cup og stevner, hvor de har hatt en formidabel fremgang! Vi er veldig stolte over denne ferske ekvipasjen og gleder oss til å følge dem videre i rallykarriæren!
Gratulerer Sara og Nemi!

Årets rekrutt 2022
Rebekka Samuelsen og Nim
Årets rekrutt i rally går til Rebekka Samuelsen og Nim!
Rebekka og Nim har jobbet målrettet og hardt, etter debuten i vår. En ståpå-vilje man blir imponert av! De er aktive på klubbens treninger, cup og stevner og gikk til delt førsteplass i klasse 1 i cupen, 2.plass i klasse 1 på klubbmesterskapet.
De har hatt en fantastisk progresjon og vi er stolte over å heie videre på dem i klasse 2!
Gratulerer Rebekka og Nim!

Både Sara og Rebekka er positive tilskudd til rallymiljøet i klubben, de hjelper til med alt som trengs på kurs og treninger og vi er veldig glade for å ha dem i klubben! Gratulerer begge to!

Historikk

2021: Årets nybegynner i rally går til Evy Nersten Vollane og Iyana! En ekvipasje som dukket opp på nybegynnerkurs på våren, for deretter å bli med på både treninger og cup i klubben! En meget aktiv og flink ekvipasje som vi håper å se mer til videre – og som vi er sikker på kommer til å hevde seg i konkurranser framover! Vi skal i alle fall heie!

Årets rekrutt 2021 går til Maria Kristin Hansen og Lilli! Etter å ha fullført nybegynnerkurset på våren, gikk man rett over i trening og deltok på klubbens cup! Og når man i tillegg holdt en fin plassering igjennom året, var det ikke vanskelig å tildele tittelen «Årets rekrutt» for 2021. Vi ser fram til debut på offisielt stevne og vi kommer til å heie dere fram!
2020: Årets nybegynner 2020 er Emilie Johansen og Fia! En mer engasjert ekvipasje skal man lete lenge etter! Helt ferske kom de med på innetrening, Fia bare et halvt år gammel, men fremgangen har vært kjempestor! Meget aktive på kurs og treninger, jobber og står på! Nå jobber de mot å debutere i rallyringen og vi gleder oss veldig til å heie dem frem!

Årets rekrutt 2020 er Mailinn Bie-Evensen og Molly! Disse to er motiverte og lærevillige, de kom nyskjerrige og ukjente med rally, på konkurransekurs og fikk riktig så bratt læringskurve! Den har de tatt på strak arm og imponerte oss alle på cup og stevnet i Vennesla, hvor de fikk direkte opprykk til klasse 2, i debuten! Vi gleder oss til å følge fremgangen fremover og heie videre på dem i ringen!

2019: Årets nybegynner 2019 er Jorun Arnesen og Pippi! Prisen tildeles en ivrig ekvipasje som har vist stor framgang i løpet av året. Det trenes ivrig i klubbens regi, men også hjemme, og det har gitt fine resultater. Fører har tilogmed blitt med på rallykurs med ekstern instruktør! Så dette kommer til å bli veldig bra, vi gleder oss til å følge de i 2020.

Årets rekrutt 2019 er Nora-Juline Inntjore Levinsen og Lumi! Med pågangsmot og iver har ekvipasjen trent godt og blitt flinke, og fortjener virkelig tittelen. Ekvipasjen jobber godt, deltar på treninger, cup og mye annet klubben arrangerer, og bidrar positivit i miljøet! Vi gleder oss 1allerede til det nye året, og følge dem videre!

2018: Årets nybegynner går til Kim og Jasmin! Prisen går til en ivrig ekvipasje som trener godt og målrettet. De deltar på både cup, klubbmesterskap og stevner, og har hatt en flott framgang i løpet av året. Vi ser fram til å følge de videre i Rally-ringen.

Årets rekrutt går til Tania og Crixus! Prisen tildeles en ekvipasje som har glimt i øyet, godt samarbeid og som har gitt noen minneverdige øyeblikk gjennom året. De har deltatt på alt fra cup til offisielle stevner, og har alt havnet i klasse 2, hvor en plutselig kan finne en fristelse i Rallybanen, noe ekvipasjen har merket!! Vi gratulerer!

2017: Årets rekrutt går til en trivelig ekvipasje med godt humør og glimt i øyet! Dere har ett godt samarbeid og har det alltid morsomt på trening. Vi spår en lysende framtid i Rallyringen, fortsett slik. Årets rekrutt går til Lena og Simba!!

Årets nybegynner går til en ekvipasje som trener målrettet og ser framover. Matmor har funnet kjærligheten med stor K i klubben, og nå ser det ut til at han har stjålet de over til agillityen! Uansett, lykke til videre! Årets nybegynner går til Aina og Rex!

2016: Årets nybegynner går til en ekvipasje som har utmerket seg på treninger, klubbmesterskap og stevne! Vi gleder oss til å se dem utvikle seg videre på treninger! Gratulerer til Lene Holthe og Blackie!

Fakturaadresse

Arendal og omegn hundeklubb
v/Ellen Leikvangen
Løvjomåsheia 280
4820 Froland

Grasrotandelen

Støtt oss med din grasrotandel!
SMS "Grasrotandelen 994958100" til 60000

Copyright © 2024 Arendal og omegn hundeklubb