Klubbmerker i rallylydighet

Arendal og omegn hundeklubb tilbyr deltakere på våre rally-kurs og/eller medlemmer i klubben mulighet til å ta klubbens egne merker for rallylydighet. Klubbmerkene skal være et mål for nybegynnere innenfor sporten, for å vise forståelse og ferdighet i sporten! I tillegg vil de være første steg mot offisielle konkurranser. Vi har en nedre aldersgrense på 6 måneder, for å delta på merketaking.

Om merkene
Det finnes tre forskjellige klubbmerker; bronse-, sølv- og gullmerket. Vanskelighetsgraden er inndelt deretter, men nivået for alle klubbens merker ligger under de offisielle konkurransene i rallylydighet.
Bedømmingen skjer med offisielle regler, og for å oppnå merket må deltakeren/ekvipasjen klare en 1. premiering. Banene som vil bli brukt er faste, og kan sees på denne siden.
Merkene finnes naturligvis i bronse, sølv og gull, er graverte, innehar klubbens logo og båndet er i rødt og blått.

Om merketakningen
Å forsøke å ta et merke vil tilbys alle deltakere på nybegynnerkurs i rallylydighet, som arrangeres av klubben. I tillegg vil vi sette av enkelte tidspunkt hvor alle medlemmer kan forsøke å ta merkene. Bedømmingen vil skje av en offisiell instruktør i rallylydighet.
Ved merketakningen vil dommeren gå igjennom reglene, og hvordan selve merketakningen foregår, så ingen forhåndskunnskaper om konkurransen er nødvendig. Men det er en fordel om deltakeren har kjennskap til regelverket i rallylydighet.
Det vil ikke være mulig å forsøke å ta et merke flere ganger på samme merketakningen. Det koster 50,- å få ett merke, men deltar man på nybegynnerkurs er bronsemerket inkludert.

Fakturaadresse

Arendal og omegn hundeklubb
v/Ellen Leikvangen
Løvjomåsheia 280
4820 Froland

Grasrotandelen

Støtt oss med din grasrotandel!
SMS "Grasrotandelen 994958100" til 60000

Copyright © 2024 Arendal og omegn hundeklubb